Diari Més

Lleure

El programa 'Hola Jove!' de Reus tanca havent arribat a un miler de joves

Aquest ha donat a conèixer els recursos i serveis que disposen els alumnes de 1r d'ESO de la ciutat

Una de les activitats del prorama 'Hola Jove!' en un institut de Reus.

El programa 'Hola Jove!' de Reus tanca havent arribat a un miler de jovesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regidoria de Salut i Ciutadania de l'Ajuntament de Reus ha finalitzat el programa Hola Jove! que s'ha realitzat durant el mes de març a nou centres educatius de la ciutat. Amb la proposta, s'ha arribat a un miler de joves, amb qui s'han fet dinàmiques, s'ha conversat i s'han intercanviat opinions.

Òscar Subirats, regidor de Salut i Ciutadania, ha explicat que «l'Hola Jove! és una activitat dirigida als alumnes de 1r d'ESO dels centres educatius de Reus i que aquest curs han iniciat la seva etapa com a adolescents a l'institut. El nostre objectiu és donar la benvinguda a tots aquests nois i noies, donar a conèixer els recursos i serveis dels quals disposen i, al mateix temps, recollir les demandes i expectatives que tenen respecte a aquesta etapa que ara comencen a viure».

En finalitzar l'activitat, des de Joventut s'ha regalat un kit de benvinguda a tots els participants, amb una tote bag i una carpeta amb díptics i targetes dels diferents recursos i serveis que hi ha al Casal de Joves.

S'han visitat els instituts Domènech i Montaner, Gaudí, Roseta Mauri, Gabriel Ferrater, Tapiró, Baix Camp i Salvador Vilaseca, i les escoles Puigcerver i Sant Josep. En total han passat per l'Hola Jove! 1.000 joves, dels 1.400 de 12 anys que hi ha a Reus. Entre les activitats que desperten més interès entre els joves hi ha els esports, sobretot el futbol, el volei i el bàsquet, i la realització de tallers artístics, sobretot els relacionats amb videojocs i tecnologies o els emocionals.

tracking