Diari Més

Eleccions

Dolors Compte presenta els sis primers noms de la llista electoral de Valents a Reus

Natalia Pons i Sergi Muntaña ocuparan el segon i tercer lloc

Dolors Compte amb part de l'equip que conforma la llista de Valents per les eleccions de Reus.

Dolors Compte presenta els sis primers noms de la llista electoral de Valents a ReusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La candidata de Valents, Dolors Compte, ha anunciat els primers noms de la llista amb la que concorrerà a les eleccions municipals de Reus el proper 28 de maig.

El número 2 l'ocuparà Natalia Pons Casanova, administrativa i comercial. El número 3, l'advocat Sergi Muntaña Suazo. Laureano Garreta Rosselló, tècnic en comeses especials de l'Administració estarà a la posició número 4 a la llista de Valents. En el número 5, Paloma Lozano Vega, secretària de direcció. I la sisena posició serà per Aitor Nisa López, autònom i auxiliar de seguretat.

Compte ha assegurat que «les persones que m'acompanyen en aquest projecte estan preparades professionalment i personalment per dur a terme un projecte de ciutat diferent al que tenim ara. Volem fer política en benefici dels ciutadans de Reus, treballant des de l'eficiència i el respecte per aconseguir fer la vida una mica més fàcil als ciutadans».

Dolors Compte va ser diputada al Congrés dels Diputats i regidora del PP a l'Ajuntament de Reus i consellera comarcal del Baix Camp. És auxiliar comptable de formació i ha desenvolupat la carrera en una notaria de Reus. Ha format part, com a vocal de la junta, de l'Associació de Veïns Passeig Prim i sempre ha col·laborat, de manera activa, amb diferents entitats socials i associatives.

«Valents vol oferir un projecte il·lusionant i guanyador a tots aquells catalans no independentistes que han estat defraudats per les diferents opcions polítiques. També treballarà per acabar amb l'ocupació il·legal, millorar la seguretat als municipis i reduir la pressió fiscal», ha finalitzat.

La resta de la llista es presentarà el proper 19 d'abril a les 19.30 h a la Cambra de Comerç de Reus i comptarà amb la presència de Miquel Curto, president de Valents a la província de Tarragona.

tracking