Diari Més

Política

Joan Gavaldà serà el número 2 de Junts per Reus

Teresa Pallarès escull un arquitecte per subratllar la importància d'un bon urbanisme per a una ciutat amb més qualitat de vida

Joan Gavaldà a l'esquerra de Teresa Pallarès.

Joan Gavaldà serà el número 2 de Junts per ReusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Teresa Pallarès ha presentat aquest dimarts el número 2 de la llista de Junts per Reus. Es tracta de Joan Carles Gavaldà, arquitecte i vicepresident del CN Reus Ploms. Amb el fitxatge d'aquest professional independent Pallarès vol posar en valor que «l'urbanisme forma una part essencial del nostres projecte. Amb l'arquitectura i l'urbanisme podem ajudar a fer una ciutat més amable, més sostenible i amb més qualitat de vida».Gavaldà ha estat vinculat amb diverses entitats de la ciutat.

Per la seva part, Joan Gavaldà ha explicat que «puc fer aportacions en els camps de l'urbanisme, de la qualitat urbana i també en el reforçament del teixit associatiu de la ciutat». També ha posat l'accent en la necessitat de les polítiques d'habitatge per donar resposta a la demanda social que existeix. Un dels altres grans reptes de la ciutat, segons Gavaldà, és el d'adaptar la ciutat als criteris de sostenibilitat.

Joan Carles Gavaldà (Reus, 1961) està casat i és pare d'una filla i d'un fill. Arquitecte per l'Escola d'Arquitectura del Vallès de la UPC té també un màster en estructures arquitectòniques per la UPC. Amb despatx professional a Reus, des de 1988, treballa habitualment col·laborant i dirigint equips professionals pluridisciplinars. És membre de l'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic. Professor associat a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura La Salle (Universitat Ramon Llull) de 2006 al 2014. Vocal de la Junta directiva de la Federació Catalana d'Atletisme i delegat territorial a les comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre. Vicepresident del Club Natació Reus Ploms. Soci fundador de l'Associació de Veïns "la Mineta de Reus" i soci també d'Òmnium Cultural.

tracking