Diari Més

Reus clou la 41a Olimpíada Escolar amb el tradicional acte de lliurament de medalles

La cerimònia ha finalitzat amb la ja tradicional baixada de la bandera olímpica i l'apagada de la flama del peveter fins la propera edició

Imatge de la cloenda de la 41 Olímpiada Escolar a Reus.

Reus clou la 41a Olimpíada Escolar amb el tradicional acte de lliurament de medallesAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CN Reus Ploms ha acollit aquesta tarda la cerimònia de cloenda de la 41a Olimpíada Escolar. Durant l'acte s'ha fet el lliurament de les medalles de l'Olimpíada Cultural a les escoles Pare Manyanet (medalla d'or i de bronze) i l'Escola Santa Caterina de Vinyols i els Arcs (medalla de plata).

També s'han lliurat els premis del concurs artístic i literari. Els guanyadors del concurs artístic de la 40a Olimpíada Escolar han estat Víctor Adamuz del Socratis International School de Salou (or); Martina Reyes del col·legi la Salle de Reus (plata) i Eduardo Medrano també de la Salle de Reus (bronze). Els guanyadors del concurs literari han estat Biel Martín (or); Jan Salvat (plata); Nora Muñoz (bronze), tots tres de l'escola Bonaventura Gran de Riudoms.

La cerimònia ha finalitzat amb la ja tradicional baixada de la bandera olímpica i l'apagada de la flama del peveter fins la propera edició.

La 41a edició de l'Olimpíada Escolar de Reus ha aplegat, des del 6 al 24 de març, a 46 escoles i 2090 participants del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre que han competit en tretze disciplines esportives: hoquei 3, minibàsquet, futbol 7, bitlles catalanes, futbol sala, atletisme, gimnàstica rítmica, escacs, natació, bàdminton, tennis taula, pàdel i ritmes i balls. En l'Olimpíada Cultural han participat 15 grups classe de 5é curs de primària de vuit centres educatius del Baix Camp.

L'Olimpíada Escolar és un esdeveniment organitzat per l'Ajuntament de Reus a través de Reus Esport i Lleure i el Consell Esportiu del Baix Camp i té l'objectiu de promoure l'esport escolar i l'esperit de participació i competició a les escoles.

tracking