Diari Més

Comerç

La Llotja acollirà dues ponències de la 5a edició jornada 'A Reus fem Comerç!'

Oriol Cesena oferirà dues ponències adreçades als professionals del sectors comerç, serveis i restauració

Imatge de la façana de la Llotja de Reus.

Denuncien que els preus de la llotja de Reus no cobreixen els costos de producció de la fruita secaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Agència de Promoció de Ciutat de Reus organitza, amb el suport de les entitats comercials de la ciutat, el 30 de març a La Llotja la cinquena edició de la jornada A Reus Fem Comerç, la qual estàadreçada als professionals del sectors comerç, serveis i restauració.

Oriol Cesena, director de la consultora Focalizza i expert en la promoció del comerç i les àrees urbanes, serà l'encarregat de dur a terme les dues ponències de la jornada. La primera tractarà posarà en valor les principals polítiques per construir espais comercials urbans atractius: la col·laboració público privada, la gestió de l'espai urbà i la implementació de nous models de gestió professionalitzada. Al final de la ponència hi haurà un debat entre els participants de les Jornades.

La segona ponència serà un espai de debat sobre com els principals aspectes perquè un negoci pugui millorar el seu atractiu

L'acte començarà a les 13:00 h, a La Llotja de Reus amb un petit refrigeri i recepció dels assistents i finalitzarà a les 17:00 h aproximadament.La inscripció és gratuïta i la data límit per a realitzar-la és el dia 28 de març al següent

ENLLAÇ

.

Les darreres edicions celebrades els anys 2018 i 2019 van tenir una mitjana d'assistència d'un centenar de persones i es van tractar els temes de present i futur del comerç com ara la fidelització dels clients, models de consum i el Top Visual, entre d'altres.

tracking