Diari Més

Comerç

La Fira Centre Comercial se suma a l''Hora del Planeta'

La iniciativa consisteix en apagar les llums durant 60 minuts per lluitar contra el canvi climàtic

El centre comercial reusenc apagarà les llums exteriors de les 20.30 fins les 21.30 hores del dissabte.

La Fira Centre Comercial se suma a l''Hora del Planeta'Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fira Centre Comercial de Reus participarà, per setè any consecutiu, a l'apagat de llums per la campanya La hora del planetaorganitzada per WWF Internacional. Es tracta d'un moviment mundial en què participen més de 190 països i milions de persones apagant els llums de casa, empreses, edificis i monuments més emblemàtics durant 60 minuts.

El moviment va néixer fa 17 anys a Sidney, Austràlia, i des d'aleshores s'ha convertit en el símbol més important de lluita contra el canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat.

Aquest dissabte 25 de març, el centre comercial apagarà durant una hora, de 20.30 a 21.30 hores, tota la seva il·luminació exterior, els llums del tòtem de la plaça de l'Univers així com els de les pèrgoles i jardineres de la terrassa.

Amb aquesta acció La Fira, centre comercial gestionat per SILICIUS, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i gestió d'actius, fa una aportació necessària per mostrar els efectes que tenen les persones, la naturalesa i l'economia del planeta a conseqüència del canvi climàtic.

tracking