Diari Més

Municipal

L'Ajuntament de Reus licita els contractes dels plans de manteniment de la via pública

Serviran per millorar les voreres, els jocs infantils, l'enllumenat públic, la jardineria i les fonts ornamentals i de boca de la ciutat

El presupost dels nous

Reus, obres, voreres, carrer de l'EscorxadorAjuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Reus ha tret a licitació els diferents contractes que permetran el desplegament dels plans de manteniment de la via pública. Es tracta dels contractes per executar els projectes de millora de voreres, de jocs infantils, de l'enllumenat públic, de la jardineria i de les fonts ornamentals i de boca, que sumats als de millora de l'asfalt, ja adjudicats, suposen una inversió d'1,3 milions d'euros.

Les actuacions incloses en els contractes corresponen a les obres previstes per a les anualitats 2022 i 2023 del desplegament dels plans directors. L'execució dels projectes corresponents a les anualitats 2020 i 2021 han suposat una inversió d'1 milió d'euros, amb el que la suma de les quatre anualitats puja a 2,3 milions.

Els nous contractes que han sortit a licitació són el de millora de passos de vianants, accessibilitat i voreres per un import de 398.995,92 euros; de millora de jocs i mobiliari urbà per 96.207,73 euros; de renovació i millora de l'enllumenat públic: 199.371,22 euros; de millora de la jardineria per 199.683,81 euros; i de renovació i millora de fonts de boca i ornamentals per 47.516,35 euros.

tracking