Diari Més

Municipal

L'Ajuntament de Reus vol impulsar una Oficina d'Atenció a l'Empresa

L'OAE treballaria per l'agilitació i la simplificació dels tràmits relacionats amb les activitats econòmiques i l'emprenedoria

L'estudi aposta perquè  ubicada en un espai físic i accessible, preferiblement al centre de la ciutat,

L'Ajuntament de Reus vol impulsar una Oficina d'Atenció a l'EmpresaAjuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Regidoria d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Reus ha elaborat un estudi per impulsar una futura Oficina d'Atenció a l'Empresa, un espai de referència per a totes aquelles persones emprenedores, professionals i empresàries que necessitin fer consultes, rebre assessorament i fer tràmits relacionats amb les activitats econòmiques. Aquesta oficina estaria ubicada en un espai físic i accessible, preferiblement al centre de la ciutat, i suposaria unificar tots els departaments econòmics en un sol punt per facilitar-ne l'accés.

L'OAE treballaria per l'agilitació i la simplificació dels tràmits relacionats amb les activitats econòmiques i l'emprenedoria i per oferir una atenció integral de qualitat i estaria adherida a la Finestreta Única Empresarial (FUE) de la Generalitat.

La necessitat de fer aquest estudi sorgeix del propi teixit empresarial a través del Pla Estratègic Reus Horitzó 32 o l'Estratègia de Desenvolupament Econòmic i Social, on diversos actors dels sectors econòmics han demanat avançar en l'optimització i agilitat de tràmits i serveis a l'empresa. També es recull en una de les accions del Pla d'Acció Municipal (PAM).

Estudi

Per portar a terme l'estudi, a més de la tasca d'anàlisi documental i les reunions internes amb els actuals punts d'atenció i departaments econòmics, s'han fet cinc visites de prospecció a oficines d'interès de Terrassa, Barcelona Activa, l'OAE d'Atenció a l'Empresa de Sabadell, l'OAE de Sant Cugat del Vallès i l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

L'estudi preliminar avala la idoneïtat d'oferir un servei d'atenció integral a l'empresa que estructuri i unifiqui els diferents serveis a l'empresa i l'emprenedoria.

tracking