Diari Més

Successos

S'ensorra el sostre d'un edifici de Reus després d'un incendi

Les dues persones que hi vivien al pis afectat estan bé

Imatge d'arxiu dels bombers.

Els Bombers extingeixen un incendi en un magatzem a Sant Jaume dels DomenysBombers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta matinada en un incendi a Reus. Elfoc ha destruït la tercera planta d'un edifici al carrer Sant Vicenç. L'avís l'han rebut a les 03.59 hores i s'han desplaçat amb sis dotacions de Bombers.

Els efectius han apagat el foc però el sostre ha acabat desplomant-se. Al pis afectat hi vivien 2 persones, que estan bé. Els Bombers segueixen refredat la zona per poder entrar i avaluar l'abast dels danys estructurals.

L'edificisegueix clausuratamb algunes zones que han quedat realment compromeses per les flames. Reus ha activat l'arquitecte municipal així com els Bombers que han desplaçat el seu grup d'estructures i col·lapses per analitzar l'estructura. De moment, però, i fins que no s'extingeixin tots els punts calents de l'estructura no es podrà fer una valoració més precisa dels danys a l'immoble.

Les dues persones que vivien a lavivendaafectada han estat valorades pels Bombers al mateix lloc dels fets i s'ha avaluat el seu bon estat sense necessitat de ser traslladats a l'hospital.

tracking