Diari Més

Política

Albert Piñol, fill de l'exregidora Sardà, serà el número 3 d'Ara Reus

Ocuparà l'espai que va ostentar Jordi Cervera, un dels fundadors del partit, als comicis del 2019

Imatge d'Albert Piñol Sardà.

Albert Piñol, fill de l'exregidora Sardà, serà el número 3 d'Ara ReusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic en gestió de recursos naturals i paisatgístics Albert Piñol serà el número 3 a la llista electoral d'Ara Reus a les eleccions municipals del 28 de maig, segons ha pogut saber Diari Més. Piñol és fill de Maria Dolors Sardà, regidora d'Ensenyament i Política Lingüística de l'Ajuntament entre el 2011 i el 2019 i militant històrica de Convergència i Unió (CiU) i del Partit Demòcrata de Catalunya (PDeCAT) a la capital del Baix Camp.

Amb aquesta incorporació a l'equip de treball, el grup municipal encapçalat per Daniel Rubio, el candidat als pròxims comicis, pretén apropar postures amb el PDeCAT, després de l'aliança que van establir ambdues formacions a l'octubre, i ocupar l'espai polític que ostentava CiU a la ciutat, amb Carles Pellicer al capdavant.

De fet, Ara Reus estaria intentant captar persones de l'entorn de l'alcalde, com les actuals regidores Montserrat Caelles i Mariluz Caballero, per al seu projecte, si bé, en aquests moments, cap de les dues no s'hi ha sumat. Amb el fitxatge del fill d'una persona de l'òrbita del batlle, Ara buscaria convertir-se en l'opció predilecta de l'electorat catalanista.

Cal recordar que Pellicer, Caelles, Caballero i els regidors Hipòlit Montseny i Josep Cuerba són els membres de l'actual govern que provenien del PDeCAT. Això no obstant, tots ells van abandonar la militància després d'anunciar-se la coalició amb Ara Catalunya.

D'aquesta manera, Albert Piñol substituirà com a número 3 de la llista a Jordi Cervera, un dels fundadors d'Ara Reus i una de les seves cares més visibles, membre del consistori entre el 2007 i el 2019 i exregidor d'Esports. Aquesta decisió, a més, ha provocat un distanciament entre el nadador i la cúpula del partit municipalista. D'altra banda, amb Daniel Rubio repetint com a alcaldable,l'actual regidora de Seguretat, Convivència i Civisme, Dolors Vázquez, tornarà a ser la número 2.

Rubio, a la Sala Santa Llúcia

Ara Reus presentarà dijous, a les 20 hores, oficialment, Daniel Rubio com a candidat a l'alcaldia. En l'acte, que tindrà lloc a la Sala Santa Llúcia, el regidor de Recursos Humans i Medi Ambient presentarà els objectius que s'ha marcat per al pròxim mandat i repassarà les grans àrees en què es basarà el projecte. També està previst que hi intervingui el president d'Ara Catalunya, Josep Maria Pujol.

El grup municipal va iniciar dijous passat una campanya amb una carpa informativa que recorrerà tots els barris de la ciutat, amb la finalitat d'informar sobre el treball que s'ha fet i les metes de futur, així com escoltar les necessitats dels ciutadans.

tracking