Diari Més

Cultura

Paradigmes 2023 girarà al voltant del viatge i l'exili dels creadors

El cicle començarà aquest dijous a Cal Massó de Reus amb l'espectacle 'Sota el ventre de la tortuga'

Imatge de l'espectacle 'Sota el ventre de la tortuga'.

Paradigmes 2023 girarà al voltant del viatge i l'exili dels creadorsAjuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cicle de creació contemporània Paradigmes de Reus se centra aquest 2023 al voltant del viatge i l'exili dels creadors que han hagut de marxar del seu lloc d'origen per poder desenvolupar la seva trajectòria professional en el camp de la creació contemporània. El cicle començarà aquest dijous a Cal Massó i inclou 5 accions vinculades a diferents disciplines artístiques que s'aniran realitzant al llarg de tot l'any.

Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística, ha explicat que el Paradigmes vol «donar suport al talent dels creadors del territori; mostrar la diversitat creativa; la contemporaneïtat, per la qual cosa, busquem noves formes d'expressió artística sobre un mateix tema o concepte; fomentem la col·laboració entre artistes i creadors i, finalment, volem aprofundir en accions que fomentin la mirada crítica, tant individual i col·lectiva, per a la creació de nous públics».

Aquest dijous i divendres, a les 20:30 hores, tindrà lloc l'espectacleSota el ventre de la tortuga a Cal Masó. Mentre que dijous 20 i divendres 21 d'abril, a la mateixa hora, es podrà gaudir deBUNKER. Introspective.La resta d'espectacles seran els dies 1 de juny, 14 de setembre i 9 de novembre, i es detallaran més endavant.

Paradigmes és el resultat de la col·laboració entre el Bartrina Territori Creatiu i Cal Massó. Les entrades es poden adquirir a través de l'enllaç ticket.reuscultura.cat o la recepció del Museu Salvador Vilaseca, al raval de Santa Anna, i costen 4 euros.

tracking