Diari Més

Educació

Programen les jornades de portes obertes als centres educatius de Reus

Enguany s'oferiran quatre xerrades per explicar el procediment d'inscripció a les famílies amb infants nascuts el 2020

La preinscripció per al segon cicle d'educació primària serà, previsiblement, del 6 al 20 de març.

Programen les jornades de portes obertes als centres educatius de ReusAjuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb les dates de presentació de sol·licituds de preinscripció anunciades provisionalment, que si no hi ha canvis aniran del 6 al 20 de març per al 2n cicle d'educació infantil i primària i del 8 al 20 de març per l'alumnat d'Educació secundària obligatòria, i a l'espera que es publiqui oficialment tot el calendari i la resta d'informació sobre el procediment al DOGC ja es pot consultar a la web municipal la informació sobre les jornades de portes obertes que programen els centres educatius de Reus de cara al nou procés de preinscripció per al curs 2023-2024.

Des de l'Oficina Municipal d'Escolarització s'enviarà un correu electrònic o un SMS a totes les famílies empadronades al municipi amb infants nascuts el 2020 i que s'han d'incorporar a I3 el proper setembre. Aquesta informació s'anirà actualitzant amb la publicació durant el mes de febrer de la resolució de la Generalitat que recull les normes de preinscripció i matrícula de cada curs. Al mateix espai s'hi recollirà més endavant la informació sobre les jornades de portes obertes per les escoles bressol o els estudis postobligatoris, preinscripció als quals es farà entre l'abril i el maig.

Com a novetat d'enguany s'oferiran especialment per les famílies amb infants nascuts el 2020, 3 xerrades presencials i una de telemàtica, que ja era habitual en els darrers dos anys per orientar a les famílies en la tria d'escola, explicar el funcionament del procediment i resoldre dubtes.

Qualsevol consulta relacionada amb aquest procés es podrà fer a l'Oficina Municipal d'Escolarització presencialment amb cita prèvia de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 h (carrer de Roselló, 2-8), al telèfon 977 010 046 o al correu electrònic ome.educacio@reus.cat.

Enllaços d'interés: https://www.reus.cat/serveis/proces-de-preinscripcio-i-matricula https://www.reus.cat/serveis/portes-obertes

tracking