Diari Més

Cultura

L'Arquebisbat ajorna la reunió amb l'Ajuntament de Reus per parlar del Centre Catòlic

S'està pendent de trobar una nova data

Entrada del Centre Catòlic propietat de l'Arquebisbat de Tarragona on assajava i actuava la companyia Bravium Teatre fins al novembre de 2021.

Ferran Figuerola: «Sembla que vulguin fer desaparèixer la petjada que hem deixat la gent del Bravium»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Reus i l'Arquebisbat de Tarragona tenien intenció de reunir-se avui per tractar el tema de la cessió de l'edifici del Centre Catòlic. No obstant això, la reunió, de moment, no es produirà. L'autoritat eclesiàstica va notificar ahir al consistori que ajorna la trobada. Fonts municipals detallen que s'està pendent de trobar una nova data, si bé s'espera que sigui «al més aviat possible».

L'alcalde, Carles Pellicer, i la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, van comparèixer dilluns per qualificar d'«inassumibles» les noves condicions proposades per l'Arquebisbat per a cedir l'edifici i poder-lo incorporar a la xarxa de teatres. El batlle va explicar que feia unes tres setmanes que havia demanat reunir-se amb els representants de l'Església i que, malgrat l'últim revés, tenia intenció d'anar-hi i parlar sobre la situació.

tracking