Diari Més

Urbanisme

Reus asfaltarà diversos carrers de la ciutat del 6 al 15 de febrer

Alguns dels carrers afectats seran l'avinguda Jocs Olímpics, el carrer del Roser o Benidorm

Operaris asfaltant l'avinguda Sant Jordi.

Reus asfaltarà diversos carrers de la ciutat del 6 al 15 de febrerAjuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Reus iniciarà el proper dilluns, 6 de febrer, les obres del pla d'asfaltat de diversos carrers de la ciutat, corresponent a les anualitats 2022 del pla director de manteniment de la via pública. Amb aquests treballs es donarà continuïtat a les obres de millora del paviment de la ciutat executades en els darrers anys. Els treballs els durà a terme l'empresa Tecnofirmes, amb un pressupost d'adjudicació de 195.874,80 euros (IVA inclòs).

Els carrers on es millorarà el paviment són: avingudaJocs Olímpics, carrer del Roser (entre Vilallonga i Muralla),Benidorm (entre Miami i Peníscola), iCastellvell (entre Passeig Mata i Tívoli).

També s'actuarà a la rotonda la Pastoreta, al carrer de Misericòrdia (entre places Pastoreta i Hèrcules) i alJaume I (entre plaça d'Hèrcules i Pere el Cerimoniós). El pressupost d'adjudicació d'aquesta segona fase també és de 195.874,80 euros (IVA inclòs), i els treballs els portarà a terme l'empresa Tecnofirmes.

Calendari 6 de febrer - Carrer del Roser des de l'avinguda de Marià Fortuny. 7 de febrer - Carrer del Roser des del carrer de Vilallonga al carrer de la Muralla). - Carrer de Castellvell des del passeig mata i del carrer Tívoli a l'avinguda dels Jocs Olímpics. 8 de febrer - Carrer del Roser des del carrer de Vilallonga al carrer de la Muralla. - Carrer de Castellvell des del passeig Mata al carrer de Tívoli. - Avinguda dels Jocs Olímpicsamb afectacions a l'avinguda dels Països Catalans. 9 de febrer -Avinguda dels Jocs Olímpics amb afectacions a l'avinguda dels Països Catalans. - Carrer de Benidorm des del carrer de Peníscola i el carrer de Miami. - Carrer de Miami des de l'avinguda de Sant Bernat Calvó. 10 de febrer - Carrer de Benidormentre el carrer de Peníscola i el carrer de Miami. - Carrer de Miami entre l'avinguda de Pere el Cerimoniós i l'avinguda de Sant Bernat Calvó. 13 de febrer - Carrer de Benidormentre el carrer de Peniscola i el carrer de Miami. - Carrer de Miami entre l'avinguda de Pere el Cerimoniós i l'avinguda de Sant Bernat Calvó. 14 i 15 de febrer - Carrer de Miami entre l'avinguda de Pere el Cerimoniós i l'avinguda de Sant Bernat Calvó.

tracking