Diari Més

Eleccions

Torna l'excupaire David Vidal: Reus en Moviment es presentarà a les municipals

David Vidal Caballé, exregidor a l'Ajuntament de Reus, serà el candidat a l'alcaldia

La formació aposta per garantir valors com l'equitat, la diversitat i la inclusió

Reus en Moviment es presentarà a les eleccions municipals del 28 de maigCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plataforma Reus en Moviment ha decidit organitzar-se com a candidatura electoral amb vista a les pròximes eleccions municipals, previstes el 28 de maig. Aquest dissabte s'ha acordat confegir una llista progressista i municipalista encapçalada per l'exregidor a l'Ajuntament de Reus, David Vidal Caballé.

Des de Reus en Moviment s'ha fet una crida a la ciutadania per sumar esforços i fer possible una alternativa en clau local que treballi des de l'Ajuntament per garantir valors com l'equitat, la diversitat i la inclusió. «Volem ser la veu de molta gent que es troba desmotivada i òrfena de referents polítics -ha expressat David Vidal- des d'una òptica progressista i amb vocació de governar per millorar la vida de les persones».

MÉS INFORMACIÓ

Neix Reus en Moviment, una nova plataforma municipalista

El portaveu de Reus en Moviment ha afegit que la intenció és oferir una candidatura pensada totalment des de Reus i amb un gruix de persones capacitades laboralment i professionalment disposades a aportar la seva experiència i donar bona part del seu temps a la ciutat.

En les pròximes setmanes es donaran a conèixer a la ciutadania les propostes que formaran part del programa amb què es concorrerà a les eleccions municipals.

tracking