Diari Més

Política

Més de 200 persones celebren la Festa de la Gent Gran promoguda pel PSC al Centro Cultural Extremeño de Reus

A l'acte també ha assistit la ministra de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez

Sandra Guaita i Raquel Sánchez a la Festa de la Gent Gran promoguda pel PSC al Centro Cultural Extremeño de Reus.

Més de 200 persones celebren la Festa de la Gent Gran promoguda pel PSC al Centro Cultural Extremeño de ReusPSC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El PSC Reus ha celebrat aquest migdia la Festa de la Gent Gran al Centre Cultural Extremeño amb gran assisténcia. La candidata a l'alcaldia de Reus pel PSC, Sandra Guaita, ha asegurat que «el PSC és un parit que pensa molt en la gent gran i la prova està en l'augment del 8,5% en les pensions retributives». En aquesta línia, Guaita ha recordat que «a Reus tenim més de 23.000 pensionistes que des d'aquest gener han vist incrementada la seva pensió uns 100 euros, situant la mitjana en els 1.110 euros».

A l'acte també ha assistit la ministra de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, qui ha volgut insistir en aquest increment de les pensions, però també ha destacat les inversions en infraestructures que s'han fet a Reus. «Per fi tindrem l'estació de Bellissens, la Intermodal, dues infraestructures que ajudaran a impulsar Reus, però qui aconseguirà reactivar realment la ciutat serà la Sandra Guaita quan sigui alcaldessa», ha afirmat Sánchez.

La festa de la Gent Gran ha acollit prop de 200 persones que han gaudit d'una jornada festiva amb dinar i ball i han pogut conversar amb l'alcaldable Sandra Guaita i la ministra Raquel Sánchez

La Festa de les Persones Grans promoguda pel PSC al Centro Cultural Extremeño de Reus ha atret més de 200 persones.

Més de 200 persones celebren la Festa de la Gent Gran promoguda pel PSC al Centro Cultural Extremeño de ReusPSC

tracking