Diari Més

Municipal

La Regidoria d'Empresa i Ocupació de Reus engega la campanya «Bon dia, què li convé?»

Un equip tècnic iniciarà un recorregut amb visites als comerços i serveis de Reus per informar-los dels projectes i serveis que ofereix la regidoria

La Regidoria d'Empresa i Ocupació de Reus engega la campanya «Bon dia, què li convé?»

La Regidoria d'Empresa i Ocupació de Reus engega la campanya «Bon dia, què li convé?»Ajuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Regidoria d'Empresa i Ocupació de Reus engega una campanya per apropar el serveis de l'administració local al teixit comercial de la ciutat. Sota el lema «Bon dia, què li convé»un equip tècnic de la regidoria iniciarà aquest mes de febrer un recorregut amb visites als comerços i serveis de Reus per informar-los dels projectes i serveis que ofereix la regidoria d'Empresa i Ocupació, específicament per al sector, així com altres qüestions de gestió municipal que puguin ser de l'interès del comerç.

Diversos negocis de la ciutat com el Colmado Baró, Garola, Immocasa, Farmàcia el Carrilet, Gima Clinic i Super ràpid reparació de calçat han posat cara a la campanya.

A partir de la primera setmana de febrer i començant per l'eix comercial conformat pel barri Mare Molas, passeig Prim i Avinguda Països Catalans es visitaran els comerços/serveis de la ciutat i se'ls hi portarà físicament una capsa que conté material informatiu com una llibreta amb els projectes i serveis que ofereix la Regidoria d'Empresa i Ocupació i alguns elements de merchandising. Es preveu que les visites durin un parell de mesos. Cal recordar que els serveis que s'ofereixen des de la Regidoria són els següents:

  • Informació i tràmits municipals.
  • Acompanyament i assessorament empresarial per persones emprenedores i comerços consolidats
  • Transmissió empresarial
  • Ajuts i subvencions.
  • Borsa de treball.
  • Formació i programes d'ocupació per al Comerç.

Tanmateix s'oferirà informació sobre projectes transversals vinculats al comerç que impulsa la regidoria com Reus Compra Responsable, Reus Espais Vius o la moneda local i serveis de gestió municipal de l'interès del sector com ara la recollida de la brossa comercial o el servei de bústies de paqueteria als aparcaments de gestió municipal.

tracking