Diari Més

Lleure

El Centres Cívics de Reus ofereixen 180 propostes de lleure a la ciutat

Les inscripcions es podran fer a partir de l'1 de febrer fins exhaurir les places

Centre Cïvic Llevant de Reus.

Centre Cívic Llevant de Reus, vacunacióAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La xarxa de Centres Cívics de Reus han programat per als propers quatre mesos180 activitats, 35 d'elles completament gratuïtes. La nova programació segons la temàtica:arts plàstiques i escèniques;activitats físiques, esportives i balls;fotografia, idiomes i informàtica; igastronomia.

Una de les novetats d'enguany és l'ampliació de les actvitats dins de la temàtica gastronomia. D'aquesta manera, al Centre Cívic Migjorn s'afegiran els tallers de menjar mexicà i snacks dels 80 als tallers de cuines del món.

Al Centre Cívic del Carme s'afegeix la gastronomia grega i tailandesa, així com dolços nòrdics o tradicionals. També s'incorporen altres versions dels tradicionals cursos d'anglès amb demostracions de cuina o contant històries i noves propostes per entendre els misteris del cinema o conèixer el nom dels arbres de la ciutat. També continuen els cursos d'activitat física i es renova el taller de sòl pelvià que ha estat un èxit en les darreres edicions.

En l'àmbit de les arts gràfiques, plàstiques i escèniques, s'incorpora una nova activitat de guitarra elèctrica i de ceràmica a Mas Abelló.

Al Mestral torna la dansa del ventre; l'activitat per aprendre a meditar i els batuts Detox.

Al Migjorn s'introdueix un monogràfic de reixeta de cadires i balancins per aprendre a restaurar mobles antics. En fotografia s'estudiarà el retrat i també hi hauran taller d'automaquillatge amb les darreres tendències d'aquesta primavera.

A Ponent cal destacar un nou taller de lectura infantil i el taller de Art-teràpia Pintem les emocions. Continuen les activitats físiques incorporant en cada sessió alguna novetat.

Finalment, a Llevant continuen les coreografies k-pop; Chi Kung; fotografia analògica i dolços per a l'hora del cafè.

Inscripcions

Les inscripcions es podran fera partir de l'1 de febrer de 2023 fins que s'acabin les places disponibles. Es faran preferentment per internet (inscripcions.reus.cat) o presencialment a les consergeries dels centres cívics, de 9.00 a 13.00 h i de 16.00 a 20.00 h., en el cas que no siguin possibles les altres vies.

S'aplicaran descomptes del 15% als majors de 65 anys, joves fins a 30 anys, famílies nombroses o monoparentals, persones amb un 33% de discapacitat i persones en situació d'atur laboral.Per a poder gaudir d'aquests descomptes caldrà fer la inscripció de forma presencial als centres cívics.

tracking