Diari Més

Successos

Dos ferits greus en un incendi en un habitatge a Reus

Els Bombers han desplaçat fins a 10 dotacions a l'Avinguda Cardenal Vidal i Barraquer on el fum ha afectat un edifici de 9 plantes deixant 19 ferits en total

Desplegament dels cossos de seguertat a l'Avinguda Cardenal Vidal i Barraquer per l'incendi d'una vivenda.

Dos ferits greus en un incendi en un habitatge a ReusGuardia Urbana Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers han rebut a les16.43 hhores l'avís per un foc que cremava una habitació al primer pis d'un edifici d'habitatges de l'Avinguda Cardenal Vidal i Barraquer de Reus. El cos ha evacuat l'edifici i ha traslladatduespersones ferides a l'Hospital.

El cos ha desplaçat 9 unitats terrestres i un comandament al lloc dels fets, un edifici de 9 plantes en el qual l'escala ha quedat molt afectada pel fum, el que ha dificultat la feina dels cossos de seguretat.

Afortunadament, els Bombers han pogut controlar les flames, que només han afectat unahabitatgede la primera planta. El cos ha extingit el foc i ha dut a terme una gran tasca de ventilació a l'immoble.

Dels 19 afectats, 8 han estat donats d'alta i els altres 11 ingressats o atesos en diferents centres hospitalaris

D'aquests 11, hi han dos afectats en estat crítics que han estat translladats a l'Hospital Sant Joan de Reus i a la Vall d'Hebron respectivament. Dels nou restants 3 han estat traslladats a l'Hospital Sant Joan de Reus, 2 a Joan XXIII de Tarragona, 3 a CUAP Sant Pere i 1 a l'Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí.

Dels ferits, un dels crítics ha estat evacuat per cremades i inhalació de fum i traslladat a l'Hospital de la Vall d'Hebron, mentre que l'altre ferit greu s'ha; precipitat des d'un 2n pis. Aquest segon ha estat traslladat a l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus i podria tenir fractures a les cames.Els8 ferits lleus restants han estat traslladats per inhalació de fum. A més, 35 veïns han estat confinats durant les tasques d'extinció.
Després del suport als serveis d'emergències per evacuar els afectats en l'incendi, les Mossos d'Esquadra han obert investigació i han detingut un home pels delictes de lesions per imprudència greu i danys.
tracking