Diari Més

El CAP Sant Pere de Reus inicia l'activitat al nou espai de Rehabilitació i Fisioteràpia

Està ubicat a l'edifici adjunt al Centre d'Atenció Primària i compta amb més de 450 m2 repartits en dues plantes

El servei es presta a l'edifici adjunt al Centre d'Atenció Primària.

El CAP Sant Pere de Reus inicia l'activitat al nou espai de Rehabilitació i FisioteràpiaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquesta setmana ha entrat en funcinament el nou espai de Rehabilitació i Fisioteràpia del CAP Sant Pere de Reus. Aquest està ubicat a l'edifici adjunt al Centre d'Atenció Primària i compta amb més de 450 metres quadrats repartits en dues plantes on es donarà servei a aquelles persones de Reus1, Reus 2, Reus 3 i Reus 4 afectats de:dèficit funcional de l'aparell locomotor amb dificultat en la marxa, patologia osteomuscular amb seqüeles traumàtiques i/o ortopèdiques, patologia reumàtica, patologia neurològica de característiques subagudes o cròniques, i patologia logopèdica.

A la planta baixa de l'edifici adjunt, hi ha una àrea d'admissió i rebuda dels pacients, nou boxs individuals per a tractaments, una sala de rehabilitació o gimnàs on es podran dur a terme sessions grupals de l'àrea de Reus 1 i Reus 2, uns serveis adaptats, dutxes i un magatzem.

A la primera planta, hi ha les consultes del metge rehabilitador, fisioterapeuta i logopeda per atendre els usuaris, un despatx de Direcció – sala de reunions – i un office per als professionals. L'accés a aquesta planta és des de l'entrada al Servei de Rehabilitació a peu de carrer, mitjançant escales. A més, s'ha instal·lat un ascensor nou per facilitar l'accés a aquelles persones que no poden utilitzar-les.

En total s'han invertit 465.513,15 euros amb IVA inclòs que han compartit l'Institut Català de la Salut i Gestió i Prestació de Serveis de Salut.

tracking