Diari Més

Llengua

El Centre de Normalització Lingüística dona a conèixer l'oferta de jocs i joguines en català

En total hi participen 17 botigues del Camp de Tarragona

La responsable de la Llibreria del Passeig Misricòrdia de Reus, establiment adherit a la campanya.

El Centre de Normalització Lingüística dona a conèixer l'oferta de jocs i joguines en catalàCNL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El programa Totjoc, impulsat al Baix Camp i al Priorat pel Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus, permetconèixer l'oferta de jocs i joguines en català. Els usuaris tenen a la seva disposició uncercador (www.totjoc.cat) amb els més de 1.000 jocs en català existents amb informació detallada: la durada de la partida, el gènere, el nombre de jugadors, recomanacions d'altres jocs similars, etc.

El programa compta amb 17 botigues adherides: Abacus, Galatea Llibres, Joguines Segú, Joguines Somnis, Juguettos, Llibreria Domingo, Llibreria Gaudí, Papereria-Llibreria Passeig de Misericòrdia i Tomàs Barberà, a Reus; Galatea Llibres i Torrevisca, a Cambrils; El Llapis, a Falset; Joguines Carreres, a l'Hospitalet de l'Infant; Llibreria Rom, a Mont-roig del Camp; Llibreria La Plaça, a Riudoms, i Papereria Cèlia a Vandellòs. També hi ha la botiga en línia: www.productesdelaterra.cat.

Pel que fa a les botigues adherides, el web conté la informació sobre en quina es pot comprar cada joc i quins altres jocs en català té disponibles.

També es pot accedir a tota aquesta informació des de l'espai web Aquest Nadal, regala català, on també hi ha la carta als reis, llistes de Spotify amb nadales en català o les estrenes de cinema en català, entre altres propostes.

Totjoc és el nom escollit per renovar i impulsar el programa de promoció del joc i la joguina en català, que fa 10 anys que es va posar en marxa. Amb aquest es vol promoure l'ús del català en l'àmbit de l'oci i el lleure, donar a conèixer l'oferta de jocs i joguines en aquesta llengua entre la ciutadania i col·laborar amb les empreses del sector perquè la incorporin en els seus productes.

tracking