Diari Més

La campanya de Nadal als Mercats de Reus compta amb premis i activitats per a totes les edats

Un any més, en un taulell de cada mercat, torna el pessebre de clics, de la mà de Jordi Mariné

Imatge del Mercat Central de Reus.

El Mercat Central de Reus obrirà els migdies a partir del pròxim octubreCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Comença la programació de Nadal als Mercats de Reus amb activitats familiars amb música, enguany de la mà de les corals de les escoles Prat de la Riba i Doctor Alberich i Casas; tallers de reciclatge; propostes de cuina i pintacares infantils. Un any més, en un taulell de cada mercat, torna el pessebre de clics, de la mà de Jordi Mariné.

El Mercat Central i el Mercat del Carrilet entraran de ple en la campanya de Nadal amb regals i xecs de compra per als clients. En el cas del Mercat Central, els paradistes lliuraran als clients una butlleta per cada 6 euros de compra. Els clients tenen temps fins a Reis per dipositar-la a l'urna que hi ha al mateix mercat. Al gener es farà el sorteig de 10 premis de 150 euros en xecs i tres lots d'estris de cuina Valira.

Per altre costat, els paradistes del Mercat del Carrilet regalaran una butlleta rasca-rasca per cada 6 euros de compra. El premi serà instantani: 1.000 xecs de 5 euros per bescanviar a les parades del mercat fins al febrer de 2023. Les butlletes sense premi es poden dipositar a l'urna.

tracking