Diari Més

Municipal

L'Ajuntament i Redessa invertiran 1,6 MEUR en adequar locals per a noves empreses

Concretament, s'habilitarà l'edifici annex a l'Eurecat i es crearan nous espais al Redessa Tecno

Imatge virtual d'un dels nous projectes per acollir noves empreses.

L'Ajuntament i Redessa invertiran 1,6 milions d'euros en adequar locals per a noves empresesAjuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Reus i Redessa destinaran 1,6 milions d'euros a l'adequació de nous espais per a acollir noves empreses a la ciutat. El pressupost preveu una inversió d'1.186.449 euros per acabar i posar en funcionament l'edifici edifici annex a l'Eurecat, situat al Campus Bellissens. A més, es destinaran 400.000 euros per crear nous espais a l'edifici de Redessa Tecno, al Tecnoparc.

La plena ocupació dels centres d'empreses de Redessa, els plans de creixement d'algunes de les empreses instal·lades a la ciutat i l'interès de noves empreses per instal·lar-se ha comportat que el consistori vegi necessària la inversió.

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha posat en valor «la capacitat de Redessa d'atracció d'activitat econòmica i el fet que Reus és un emplaçament immillorable per viure, treballar i instal·lar-hi una empresa per les bones comunicacions amb les infraestructures de transport i una potent cartera de serveis i recursos».

Actualment Redessa gestiona 22.000 metres quadrats distribuits en els centres d'empreses de Redessa Viver, Redessa Naus, Redessa Tecno i Redessa Cepid, amb una mitjana d'ocupació que se situa al 94,3%. En aquests espais hi ha unes 150 empreses instal·lades que sumen uns 1.400 professionals, la meitat dels quals dedicats al sector tecnològic.

Es preveu que l'edifici annex a Eurecat, situat al Campus Bellissens, estigui en funcionament l'any vinent. El projecte contempla que els espais puguin utilitzar-se de formes diverses en funció de les necessitats dels equips que hi treballin.L'edifici, consta de tres plantes; més una planta semisoterrània. Les obres sortiran a licitació en breu i el termini d'execució serà d'uns 6 mesos.

L'altra gran actuació serà l'adequació de nous espais en un espai situat a la segona planta de l'edifici Redessa Tecno.A principi d'any s'iniciarà una primera fase d'obres que permetran facilitar l'accés a aquesta zona de l'edifici.Es preveu que les obres tinguin un cost al voltant dels 400.000 euros.

tracking