Diari Més

Solidaritat

Creu Roja farà una recollida de joguines durant el partit Reus FC Reddis- Santfeliuenc FC

La 30a campanya va destinada a uns 200 infants i adolescents entre 0 i 14 anys en situació de vulnerabilitat de Reus

La campanya de la Creu Roja recollirà i distribuirà joguines noves, no bèl·liques ni sexistes.

Més de 50 establiments de Tarragona s'adhereixen a la recollida de joguines de Creu RojaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Creu RojaJoventut instal·larà aquest diumenge 4 de desembre un punt de recollida de joguines abans i durant el partit que el Reus FC Reddis disputarà contra el Santfeliuenc FC, a les 17h. a l'Estadi Municipal. Les persones que portin una joguina accediran de forma gratuïta al camp de futbol. La 30a campanya de recollida «Els seus drets en joc» s'acabarà el 3 de gener amb una gala de cloenda a Reus en què es farà el recompte final de joguines recollides.

Les joguines recollides aniran a parar a uns200 infants i adolescents entre 0 i 14 anys en situació de vulnerabilitat de Reus,62 d'ells a proposta de Serveis Socials de la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus.

A la demarcació de Tarragona, l'objectiu d'enguany d'aquesta campanya és aconseguir de 8.000 joguines i jocs nous, no bèl·lics i no sexistes per poder donar resposta als més de 2.500 infants i adolescents en situació de vulnerabilitat als que Creu Roja Joventut preveu arribar a través d'aquest projecte.

En els darrers cinc anys, el volum d'infants i joves atesos des de Creu Roja Joventut en la campanya de joguines s'ha incrementat en més d'un 65%. A l'edició del 2018 es van entregar un total de 4.000 joguines per a 1.800 infants i joves; a la del 2020 es va arribar a la xifra de 6.000; i a la del 2021 es va superar la barrera de les 8.000 joguines, repartides entre prop de 3.000 nens i adolescents de la demarcació.

La campanya s'emmarca dins un projecte més ampli que l'entitat desenvolupa durant tot l'any, anomenat «La joguina educativa», i que té per finalitat sensibilitzar sobre la importància del joc i la joguina en l'etapa infantil.

tracking