Diari Més

Mobilitat

Comencen les obres del carril bici que connectarà l'estació de trens amb la de bus de Reus

Els treballs compten amb un pressupost de 184.136,87 euros i estan finançats pels Fons Next Generation

El tram ha de completar i resoldre la connexió nord-sud.

Comencen les obres del carril bici que connectarà l'estació de trens amb la de bus de ReusAjuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Reus ha iniciat aquesta setmana les obres de construcció del carril bici que enllaçarà l'estació de trens del passeig Mata amb l'estació de busos, el campus de la URV, l'Hospital i la futura estació de trens de Bellissens. El tram ha de completar i resoldre la connexió nord-sud, amb voluntat intermodal.

La connexió es farà amb dos eixos: un a través dels passejos i l'avinguda de la Salle; i l'altre a través del carrer Ample, el tomb de ravals, l'avinguda del Carrilet i el carrer de Rocamora. Es preveu tant la construcció de trams nous com actuacions menors per millorar la seguretat i garantir la continuïtat de trams ja existents.

Durant els treballs esrevisaran els carrils bici situats a: passeig de Prim, carrer de Misericòrdia, avinguda Carrilet, raval de Martí Folguera, raval de Jesús, carrer de Sant Joan, carrer dels Recs, plaça de la Llibertat, avinguda Pintor Tapiró, carrer de Castellvell, passeig de Mata i passeig de Sunyer.

A més s'implementaran de nous a: plaça de la Pastoreta, avinguda de la Salle, plaça d'Europa, avinguda de Sant Bernat Calbó, avinguda del President Macià, carrer Escultor Rocamora, carrer Jaume Vidal i Alcover, carrer de Montserrat Roig, carrer de Bernat Desclot i avinguda de Bellissens.

Entre els treballs previstos en el projecte hi ha l'enderroc i moviments de terra, la pavimentació i adequació de guals, l'ampliació o rehabilitació de voreres, l'habilitació de marques vials, l'habilitació de la senyalització vertical i l'abalisament.

El contracte per a l'execució d'aquest tram s'ha adjudicat a l'empresa Transmaber SL, amb un pressupost de 184.136,87 euros (IVA inclós). Elprojecte està finançat per la Unió Europea amb Fons Next Generation.

tracking