Diari Més

Municipal

L'Ajuntament de Reus lliura material informàtic a diverses associacions de la ciutat

Més de 3.000 persones han pogut gaudir fins a dia d'avui del projecte 'Jo + pel meu barri', que ajuda a fer els tràmits en línia

Moment del lliurament.

L'Ajuntament de Reus lliura material informàtic a diverses associacions de la ciutatAjuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Regidoria de Relacions Cíviques de Reus va lliurar dimarts una nova remesa de material informàtic del projecte Jo + pel meu barri.Reale Foundation ha cofinançat la donació amb una aportació de 25.000 euros per aquest any 2022. Les associacions que han rebut material en aquesta ocasió han estat les que s'han incorporat al llarg de l'any 2022 al projecte.

Ahir al vespre es va fer l'entrega de dos ordinadors amb impressora i tablet a les associacions de veïns el Santuari i Mas Magrané i de quatre tablets a les associacions de veïns Reus Nord, Fortuny, Juroca i Gaudí que sumades a les associacions de veïns que ja es van adherir al projecte al 2021 fan un total de 18 barris participants.

Més de 3.000 persones han pogut gaudir fins a la data d'aquest espai d'ajuda per a poder fer els seus tràmits en línia i qualsevol consulta del seu interès. El projecte ha evolucionat més enllà i és en molts barris on el suport també s'ha convertit en un impuls per poder organitzar sessions amb grups d'aprenentatge comú.

La regidora de Relacions Cíviques, Montserrat Caelles, ha incidit en la importància de la col·laboració público privada amb projectes com aquests i ha reiterat el seu agraïment a Reale Foundation «per abanderar la responsabilitat social corporativa amb la seva implicació amb la societat civil tot contribuint a facilitar la vida quotidiana de la ciutadania».

tracking