Diari Més

Exposició

La Biblioteca Xavier Amorós acull l'exposició 'Reus 1970-2020: Cronologia d'una transformació'

La mostra es podrà visitar fins al 30 de novembre

La mostra es troba al pati i la sala central de la biblioteca.

La Biblioteca Xavier Amorós acull l'exposició 'Reus 1970-2020: Cronologia d'una transformació'Ajuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Biblioteca Xavier Amoròs aquest divendres al matí la inauguració de l'exposició Reus 1970-2020: Cronologia d'una transformació, produïda per l'estudi Ovni, es podrà visitar fins al 30 de novembre.

L'exposició, en un format d'arquitectura efímera, fa un resum dels fets més rellevants dels darrers 50 anys seguint ordre cronològic i amb èmfasi especial en els temes gràfics i audiovisuals. Ubicada en els espais centrals de pas de la biblioteca Xavier Amorós –el pati i la sala central– la instal·lació s'apropa a la ciutadania per mostrar la iconografia d'aquest període històric, alhora que ajuda a divulgar la història de la ciutat a les noves generacions.

El projecte multidisciplinari, impulsat per la Fundació Privada Reddis, està liderat per l'historiador Joan Navais com a director de continguts. Consta d'un cicle de conferències, que van tenir lloc els mesos de febrer i març; una sèrie audiovisual produïda i retransmesa per Canal Reus, dirigida per Guillem Latorre; i, finalment, es tancarà amb l'edició d'un llibre editat pel Centre de Lectura.

tracking