Diari Més

Laboral

Mas Carandell ofereix un cicle de xerrades sobre les oportunitats laborals a Reus

El cicle s'adreça a persones en atur o bé als treballadors que busquen una feina millor

Façana de Mas Carandell.

Mas Carandell, ReusAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mas Carandell iniciarà el proper dimecres, 28 de setembre, el cicle de xerrades Mercat de treball i oportunitats laborals a Reus, amb el doble objectiu de visibilitzar diversos sectors professionals locals com a opcions reals d'ocupació, i de donar a conèixer les ofertes de feina que tenen dificultats de cobrir.

El cicle s'adreça a persones en atur que busquen ocupar-se i també a persones treballadores que cerquen una millora d'ocupació, bé perquè volen fer un canvi cap a altres sectors i reorientar la seva carrera, bé perquè cerquen millorar les seves condicions laborals.

El regidor d'Empresa i Ocupació, Carles Prats, explica que «la iniciativa sorgeix arran de les visites que l'equip d'agents d'ocupació i desenvolupament local de Mas Carandell porta a terme a les empreses, col·legis, gremis i associacions professionals de la ciutat i del Camp de Tarragona. En aquestes trobades s'ha vist la necessitat de donar a conèixer i posar en valor determinats sectors professionals, i també s'ha copsat la dificultat d'alguns per trobar persones amb el perfil adequat per treballar-hi».

De moment s'han programat tres xerrades d'àmbits professionals diferenciats. Seran els dimecres de 12 a 14 hores i tindran format presencial a Mas Carandell, tot i que també es podran seguir virtualment via Zoom.

La segona xerrada, serà el 5 d'octubre i anirà sobre professionals independents, i la tercera, enfocada al sector industrial, s'ha programat pel 19 d'octubre.

L'accés és lliure prèvia inscripció a cada xerrada, la qual es pot realitzar a Mas Carandell, o bé, a través del següent

ENLLAÇ

. Aquest cicle és una acció subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

tracking