Diari Més

Successos

La Coordinadora de Danses Tradicionals de Reus denuncia un cas d'assetjament

L'entitat manifesta que el presumpte agressor «no ha estat conscient del dany causat» i s'ha negat a utilitzar les eines que se li han ofert

Imatge d'arxiu d'una celebració de la Festa Major de la Misericòrdia de Reus.

La Coordinadora de Danses Tradicionals de Reus denuncia un cas d'assetjamentOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Coordinadora de Danses Tradicionals de Reus ha denunciat, a través del seu perfil d'Instagram, un cas d'assetjament. De fet, segons expliquen a partir del comunicat, «una balladora va denunciar a la Junta Directiva haver patit un assetjament sexual per part d'un altre membre de l'entitat».

A més a més, la Coordinadora manifesta que el presumpte agressor «no ha estat conscient del dany causat» i s'ha negat a utilitzar les eines que se li han ofert. De fet, l'entitat s'ha vist obligada a no emprendre cap acció sancionadora vers la persona denunciada per tal que la víctima «pugui continuar mantenint la seva privacitat, el seu anonimat i els seus drets com a sòcia, tal com així ho demana», explica.

Per tant, la Coordinadora ha volgut «reafirmar la indignació que generen les violències sexuals i que, malauradament, encara ens sacsegen en el món de la cultura popular i en els espais de les nostres festes majors» i han reiterat el seu suport amb la víctima i el seu entorn.

tracking