Diari Més

Reconeixement

Els Guardons de la Ciutat obren oficialment les Festes de Misericòrdia de Reus

Joaquim Mallafrè ha estat anomenat Fill Il·lustre i set entitats han sigut mencionades honoríficament

Imatge de l'acte del lliurament dels Guardons de la Ciutat.

Els Guardons de la Ciutat obren oficialment les Festes de Misericòrdia de ReusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joaquim Mallafrè Gavaldà ha estat anomenat, durant l'acte de lliurament dels Guardons de la Ciutat, Fill Il·lustre de la ciutat per la seva dilatada activitat acadèmica com a professor de Literatura i de Llengua. L'acte ha servit per donar el tret d'inici oficial de les Festes de la Mare de Déu de Misericòrdia 2022.

El Saló de Plens de l'Ajuntament s'ha omplert de gom a gom per acompanyar les diferents persones que han rebut enguany els diferents reconeixements. L'acte, conduït pel periodista Jordi Olària, ha comptat amb l'acompanyament musical al piano d'Albert Galcerà. Pel que fa a les Mencions Honorífiques, la primera ha sigut per l'Associació Salut Mental Doctor Tosquelles, entitat que atén persones amb problemes de salut mental i les seves famílies. La Germandat de Sant Josep Obrer ha rebutla segona Menció Honorífica en reconeixement de la seva trajectòria. La tercera Menció Honorífica Municipal ha estat, a títol pòstum, per mossèn Creu Sainz, en honor a la feina pastoral que va realitzar durant dues dècades com a Prior de la Prioral de Sant Pere.

El Gremi de la Construcció del Baix Camp ha rebut la quarta Menció Honorífica Municipal en reconeixement de la tasca de tots els professionals. La cinquena Menció Honorífica Municipal ha sigut pel Ball de Cercolets de Reus en honor a la seva participació en el món cultural reusenc.

L'Associació de Dones Camí de Valls ha rebut la sisena Menció Honorífica Municipal per la tasca acomplerta com a entitat amb l'objectiu de donar cobertura a les necessitats d'un gran nombre de dones de la zona est de la ciutat i que ha esdevingut un referent en els moviments participatius. L'Aula de Sons ha rebut la setena i darrera Menció en reconeixement de la tasca duta a terme a la ciutat fomentant l'aprenentatge individualitzat dels instruments musicals tradicionals.

El Centre de Lectura i Oriol Tarragó Pàmies han rebut les medalles de la ciutat. Per un costat, la institució cultural de referència a la ciutat per reconèixer la seva trajectòria destacada en el panorama cultural del país i, per l'altre, a Tarragó, per la seva important aportació a la cultura, amb una extensa trajectòria cinematogràfica que li ha proporcionat un extens i brillant palmarès, sent un dels millors tècnics de so i de supervisió de postproducció.

tracking