Diari Més

Societat

Maria Lluïsa Amorós farà la glossa institucional de l'11 de setembre a Reus

L'acte tindrà lloc a la plaça del Baluard

És filla de l'escriptor i Fill il·lustre de la ciutat, Xavier Amorós.

Maria Lluïsa Amorós farà la glossa institucional de l'11 de setembre a ReusAjuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'escriptora i filla de Xavier Amorós, Maria Lluïsa Amorós, és la convidada de l'Ajuntament de Reus per fer la glossa de l'acte institucional amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, que tindrà lloc el matí de l'11 de setembre.

Amorós (Reus, 1954) és catedràtica de Filologia Catalana i Literatura i ha exercit de professora d'educació secundària durant molts anys, feina que ha combinat amb la faceta d'autora. Va debutar com a escriptora l'any 1986, amb Poppis i Isolda, i des de llavors ha publicat disset novel·les en llengua catalana. Maria Luïsa Amorós és filla de l'escriptor i Fill il·lustre de la ciutat, Xavier Amorós.

L'any 2020 i 2021 ha sigut finalista del Premi Ramon Llull i del Premi Joaquim Amat-Piniella amb la seva darrera novel·la, Els nens de la senyora Zlatin. És membre de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, del PEN català i del col·lectiu Reusenques de Lletres.

L'acte institucional amb motiu de l'11 de setembre tindrà lloc a la plaça del Baluard. El programa preveu també els parlaments de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer; i la vicealcaldessa, Noemí Llauradó; així com l'ofrena floral de la corporació municipal i l'acompanyament musical del Quartet Floral i la interpretació de l'Himne a Sant Jordi i el Cant dels Segadors, a càrrec de l'Orfeó Reusenc.

tracking