Diari Més

Successos

Circula en patinet triplicant la taxa d'alcoholèmia a Reus i ara s'enfronta a 2.200 euros de multa

L'home va donar un resultat de 0,85 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire aspirat, més del triple del límit legal

Un agent de la Guàrdia Urbana durant un control de seguretat viària.

La Guàrdia Urbana de Reus imposa 115 denúncies a ciclistes i usuaris de patinets en una setmanaAjuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conductor d'un patinet que circulava embriac per una vorera de Reus (Baix Camp) s'enfronta a pagar dues sancions que ascendeixen conjuntament a 2.200 euros. El conductor va ser sorprès aquest diumenge circulant per la vorera «amb símptomes d'embriaguesa» i se'l va denunciar també per una «infracció greu», segons ha informat aquest dimarts la Guàrdia Urbana de Reus.

En practicar-li les proves d'alcoholèmia, va donar un resultat de 0,85 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire aspirat, més del triple del límit legal (0,25). Els vehicles de mobilitat personal com els patinets no comporten sancions penals, però les administratives tenen la mateixa quantia que la de la resta de vehicles.

Així, superar els 0,50 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire aspirat suposa una sanció de 1.000 euros. D'altra banda, segons les Ordenances de Civisme de l'Ajuntament de Reus, les infraccions considerades greus poden ser sancionades fins a 1.200 euros. A més de les dues denúncies, el patinet va ser retirat per una grua fins al dipòsit municipal de vehicles.

tracking