Diari Més

Lleure

Uns 250 infants i adolescents participen a programa 'Conviu l'estiu' de Reus

Enguany les activitats han girat entorn del cinema

Les activitats s'han dut a terme del 4 de juliol fins al 12 d'agost.

Uns 250 infants i adolescents participen a programa 'Conviu l'estiu' de ReusAjuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Uns 250 infants i adolescents reusencs han gauditdel programa Conviu l'estiu que s'ha desenvolupatdel 4 de juliol fins al 12 d'agost.Enguany, la temàtica de les activitats ha girat entorn del cinema i s'han fet al Centre Cívic Migjorn i a les escoles Rosa Sensat, Mowgli i Ciutat de Reus.

Han tingut prioritat per accedir a les activitats els menors d'entre els 3 i els 12 anys amb famílies en situació de vulnerabilitat social.

A més del programa Conviu l'estiu, la Regidoria de Benestar Social també ha subvencionat l'assistència de 122 infants de famílies en situació de vulnerabilitat als casals organitzats per entitats.

Aquest estiu s'ha fet una prova pilot i s'han fusionat el programa Conviu l'estiu de la Regidoria de Benestar Social i el programa Aventura't. Vine als casals educatius i de lleurede la Regidoria d'Educació tantpel que fa al personal com a la logística, etc.

L'objectiu del programa Conviu l'estiu és facilitar que tots els infants i adolescents de la ciutat puguin accedir a fer activitats a l'estiu i mantenir i reforçar, d'una manera lúdica, els aprenentatges i la millora de la socialització.

tracking