Diari Més

Recerca

Busquen 200 dones per definir noves estratègies nutricionals durant la menopausa

Eurecat impulsa un estudi que analitzarà diferents paràmetres metabòlics, hormonals i de la microbiota intestinal

Les voluntàries rebran recomanacions dietètic-nutricionals específiques i basades en el patró saludable de la dieta mediterrània.

Busquen 200 dones per definir noves estratègies nutricionals durant la menopausaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Àrea de Biotecnologia del centre tecnològic Eurecat, amb seu a Reus, busca dones en etapa postmenopàusica per participar en un nou estudi per definir futures estratègies nutricionals que ajudin a prevenir els símptomes i patologies associades a aquesta etapa.

En concret, s'analitzaran diferents paràmetres metabòlics, hormonals i de la microbiota intestinal de 200 dones en etapa de postmenopausa, per tal de definir «grups que presentin uns trets metabòlics similars, per tal de dissenyar i assentar les bases científiques d'intervencions nutricionals innovadores i de precisió dirigides a cada un d'aquests grups», afirma el director de l'Àrea de Biotecnologia d'Eurecat, el doctor Antoni Caimari.

L'estudi es duu a terme a les instal·lacions de l'Àrea de Biotecnologia d'Eurecat, situades davant de l'Hospital Sant Joan de Reus. Les interessades poden contactar a través del correu electrònic estudis@eurecat.orgo a través del telèfon 636 944 723.

Les voluntàries rebran recomanacions dietètic-nutricionals específiques per a l'etapa de postmenopausa i basades en el patró saludable de dieta mediterrània, que han estat elaborades per les dietistes-nutricionistes de l'Eurecat. També participa a l'estudi la Unitat de Ciències Òmiques, una Unitat d'R+D+i mixta formada per professionals d'Eurecat i de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

tracking