Diari Més

Albert Asensio, autor del cartell de les Festes de la Misericòrdia 2022

L'Institut Municipal Reus Cultura està ultimant el programa de les festes que començaran el 17 de setembre

Daniel Recasens amb l'autor del cartell de les Festes de Misericòrdia 2022,

Albert Asensio autor del cartell de les Festes de la Misericòrdia 2022Ajuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Institut Municipal Reus Cultura ha presentat aquest dijous el cartell de les Festes de la Mare de Déu de Misericòrdia 2022 que ha anat a càrrec del'il·lustrador Albert Asensio. L'ens està ultimantel programa d'actes, tot i que «es mantenen els actes tradicionals, que són els que formen el gruix de la programació» assegura Daniel Recasens,regidor de Cultura i Política Lingüística.

«Encara estem rebent propostes de diferents col·lectius i entitats per anar tancant el programa, però volem que sigui una festa en la que l'important és la gent», afegeix.

Misericòrdia 2022 comptarà amb activitats per a tots els públics i de totes les edats i, tornaran els actes tradicionals «en els formats habituals i recuperant el carrer», asseguraRecasens.

Com a actes previs hi ha l'exposició de Bonsais es farà al Jardí de la Casa Rull del 16 al 25 i l'espectacle De Reus al Celde l'Orfeó Reusenc el dia 16. El 17 de setembre hi haurà laTrobada de Gegants; el 18l'Aplec Baix Camp i les havaneres; el 24 la Diada Castellera; i l'A Reus Correfoc passarà al dia 23, just després del Seguici Petit.

Les Festes de la Mare de Déu de Misericòrdia començaran oficialment el dia 21 de setembre, amb el Lliurament dels Guardons de la Ciutat, un acte que es realitzarà com cada any al Saló de Plens de l'Ajuntament, i s'allargaran fina al 25, Dia de la Mare de Déu de Misericòrdia, amb els actes tradicionals al voltant del Santuari i les Baixades del matí i de la tarda.

Iatge del cartell de les F

Albert Asensio autor del cartell de les Festes de la Misericòrdia 2022Ajuntament Reus

tracking