Diari Més

Lleure

Reus dobla l'oferta de casals d'estiu per a la primera infància durant l'agost

En total hi ha 80 places repartides en dos casals, un a l'EBM l'Olivera i un altre a l'EBM la Ginesta

El servei que s'ofereix de 9h a 13h és totalment gratuït.

Reus dobla l'oferta de casals d'estiu per a la primera infància durant l'agostAjuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Regidoria de Salut i Ciutadania de Reus, a través del SOAF Mas Pintat i en col·laboració amb el Programa Temps x cures, han doblat aquest estiu l'oferta de casals d'estiu per a la primera infància durant el mes d'agost. Aquesta ampliació permet facilitar un servei per a conciliar la vida laboral i familiar a aquelles famílies que ho necessitin, tenint en compte que l'oferta de cures i lleure per aquesta franja d'edat durant el mes d'agost és limitada.

L'oferta d'enguany consisteix en un casal a l'EBM l'Olivera i un altre a l'EBM la Ginesta. En total, 80 places per a les quatre setmanes d'agost, de l'1 al 26, que ja s'han emplenat pràcticament. Aquesta oferta cobreix les edats dels infants des de les 16 setmanes de vida i fins als 3 anys i els seus germans grans de fins a 6 anys. Els anys anteriors, el casal d'agost per a infants de 16 setmanes a 3 anys, més els germans de fins a 5 anys, es venia realitzant a les instal·lacions de l'EBM Marfull.

El servei que s'ofereix de 9h a 13h és totalment gratuït, amb acollida des de les 8 i menjador de 13h a 15h, per a les famílies que ho requereixin.

Els equips estan formats per tècnics d'educació infantil i monitors, liderats per un director i una directora, tots amb una contrastada experiència i habilitat en la cura dels infants d'aquestes franges d'edat.

tracking