Diari Més

Cosmètica

Freshly Cosmetics amagarà productes en llocs emblemàtics de quatre ciutats tarragonines

L'acció es farà el 4 d'agost a Tarragona, Reus, Cambrils i Valls i es per celebrar l'obertura d'una botiga a la capital del Baix Camp

Interior de la

Freshly Cosmetics obrirà una botiga al centre de ReusFreshly Cosmetics

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Freshly Cosmetics inaugura aquest divendres 5 d'agost la seva nova botiga a Reus i per a celebrar-ho organitza Find the Freshlys, una acció que anima als seus fans a buscar alguns dels seus productes més icònics per la ciutat. L'acció es farà el proper 4 d'agost a les ciutats de Reus, Tarragona, Cambrils i Valls.

Dijous s'anunciaran les pistes a través de les xarxes socials de la companyia, les quals permetran trobar alguns dels productes més icònics de la marca. Aquests es col·locaran en llocs emblemàtics de cada ciutat.

A banda, les persones que s'apropin al número 21 del carrer de Monterolsgaudiran de regals, sorpreses i descomptes al llarg de les setmanes posteriors a la inauguració. Així, durant la primera setmana i només en la seva primera visita, s'emportaran de regal una tote bag i un Golden Radiance Body Oil, el producte més venut de la companyia. I, fins al dia 20 d'agost, tots els Freshly Fans tindran un 25% de descompte en els seus productes.

La Freshly Store Reus obrirà les portes al públic el divendres 5 d'agost a les 18h i el seu horari serà de dilluns a dissabte de 10 a 21h.

tracking