Diari Més

Entitat

El Taller Baix Camp compta amb un nou camió gràcies a la Fundació 'la Caixa'

El vehicle es destinarà al Centre Especial de Treball i donarà suport a les accions que l'entitat duu a terme

Montse Mallafré amb Josep Ramón Nogués durant el lliurament del camió.

El Taller Baix Camp compta amb un nou camió gràcies a la Fundació 'la Caixa'Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundació 'la Caixa', en col·laboració amb CaixaBank i CaixaBank Payments & Consumer, han contribuït amb un total de 10.000 euros perquè Taller Baix Campdisposi d'un camió que s'utilitzarà en la seva àrea mediambiental.

Des del 2020, l'Associació Taller Baix Camp és la responsable de la gestió de les 2 deixalleries de Reus, de la deixalleria mòbil i de la planta de voluminosos ubicada al carrer Rovira i Virgili de Reus. L'entitat també forma part del projecte de Gestió Alimentària des de l'any 2012, per evitar el malbaratament alimentari, reaprofitant unes 200 tones d'aliments a l'any.

La col·laboració de Fundació 'la Caixa'ha permès adquirir un vehicle per al Centre Especial de Treball, i donarà suport al conjunt d'accions que l'entitat està duent a terme i té previstes en el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible-Agenda 2030.

L'acció s'emmarca en el programaFórmula Solidàriauna iniciativa de CaixaBank, que canalitza fons de la Fundació 'la Caixa'i els suma a les aportacions d'empreses i particulars amb l'objectiu d'ajudar al fet que les entitats socials disposin dels mitjans materials per continuar treballant en benefici de les persones i col·lectius més necessitats.

La col·laboració realitzada a Reus pertany a la modalitat Mobilitat Solidària, que pretén proporcionar vehicles sostenibles o adaptats a entitats socials que els precisen amb urgència.

A l'acte de lliurament, que ha tingut lloc a les instal·lacions de Taller Baix Camp, hi ha assistit la directora de banca d'institucions de CaixaBank a Reus, Montse Mallafré, i el director del Taller Baix Camp, Josep Ramón Nogués.

tracking