Diari Més

Comerç

Els Mercats de Reus deixen de vendre 'online'

Ho feien amb la plataforma Ulabox, que ha canviat de propietari i ha modificat els serveis que oferira

Imatge d'arxiu de les parades ubicades al Mercat Central de Reus.

El Mercat Central de Reus ampliarà el seu horari a partir del 7 d'octubreOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'apartat dels Mercats de Reus a la plataforma Ulabox deixarà de prestar servei el dijous 30 de juny. L'acord al que ha arribat Ulabox amb el grup internacional Rohlik farà que es llanci una nova marca a Espanya,sezamo.es, que d'entrada només oferirà el servei a Madridi posteriorment a Barcelona. La resta d'àrees geogràfiques en les que fins ara operava Ulabox, deixaran de tenir el seu servei.

La prova pilot de venda 'online' als mercatses va posar en marxa el març de 2020 i pocs mesos després ja es consolidava la iniciativa, la primera d'aquestes característiques fora de l'àrea metropolitana de Barcelona, amb la combinació de producte fresc i compra de supermercat.

El projecte va tenir una funció de servei important en els moments més durs de la pandèmia i dels posteriors confinaments perimetrals i va aconseguir sumar esforços entre les parades del Mercat Central i del Mercat del Carrilet.

L'ajuntament reusenc no descarta tornar a activar el servei de venda online amb una plataforma pròpia o a través d'un altre operador si hi ha un nombre suficient de paradistes que vulguin liderar-lo. Actualment, el número de parades actives era de 12, dues del Mercat del Carrilet i deu del Mercat Central.

tracking