Diari Més

Festa

Recopilen les músiques de la Festa Major de Reus en un CD i un llibre

El treball ha estat encarregat a l'Aula de Sons per part de la regidoria de Cultura i Política Lingüística

El llibre de les Músiques del Seguici de la Festa Major de Reus s'ha fet en format paper i digital.

Recopilen les músiques de la Festa Major de Reus en un CD i un llibreAjuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Festa Major de Reus incorpora des d'aquest dilluns un nou CD i un llibre de partitures amb les músiques de la festa. El treball ha estat encarregat a l'Aula de Sons per part de la regidoria de Cultura i Política Lingüística i amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona i de la Generalitat de Catalunya.

El llibre de les Músiques del Seguici de la Festa Major de Reus, que s'ha fet en format paper i format digital, consisteix en una recopilació de les partitures de les músiques del seguici festiu de la festa major.

Aquest llibre recull les noves músiques del seguici i l'actualització dels arranjaments i sonoritats actuals, amb la col·laboració dels diferents elements i balls que compilen el seguici festiu de Reus. Músiques amb història i peculiaritats que formen part del patrimoni cultural i que fa que aquestes melodies siguin imprescindibles de la cultura popular.

Té com propòsit formar part del Protocol de les Festes Majors de Reus, document marc que descriu el conjunt d'actes que constitueixen les festes majors i les manifestacions festives històriques que formen part a la ciutat de Reus.

tracking