Diari Més

Innovació

Eurecat Reus crea un sistema per identificar ràpidament ingredients d'origen natural amb propietats saludables

Els responsables del centre l'han presentat a la fira Nutraceuticals Europe – Summit & Expo a Barcelona

Un momento de la presentació de la nueva plataforma en la feria

Eurecat Reus crea un sistema per identificar ràpidament ingredients d'origen natural amb propietats saludablesEurecat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centre tecnològic Eurecat Reus ha desenvolupat una nova plataforma per a l'obtenció i validació d'ingredients nutracèutics, és a dir, aquelles substàncies naturals que tenen propietats biològiques beneficioses per la salut.

La plataforma permet identificar i determinar les potencials activitats biològiques, mitjançant metodologies sostenibles i escalables als processos industrials i nous models de cribratge i ha estat presentada a la fira Nutraceuticals Europe – Summit & Expo a Barcelona.

La plataforma, denominada AriaPne, l'ha donat a conéixer en una conferència al Seminar Theatre de Nutraceuticals la investigadorade la Unitat de Nutrició i Salut d'Eurecat Anna Mas.

Mas explicava que la nova plataforma, «respon a la creixent demanda del mercat de nutracèutics de nous ingredients d'origen natural amb propietats saludables, que demostrem que es poden obtenir també a partir de subproductes de la indústria agroalimentària mitjançant processos sostenibles».

AriaPne permetrà a les empreses prendre decisions de manera més ràpida i amb baix risc per al desenvolupament respecte de la validació de nous ingredients i extractes amb propietats biològiques.

tracking