Diari Més

Societat

'I ara què?' la qüestió que planteja el TEDxReus que es farà el 2 de juliol

Vuit ponents participaran a les xerrades, que recuperen el directe de la tarda del dissabte

Imatge de la presentacio del TEDxReus d'aquest any.

'I ara què?' la qüestió que planteja el TEDxReus que es farà el 2 de juliolAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

'I ara, què?' és el tema que es planteja l'organització del TEDxReus que torna el pròxim 2 de juliol a l'escenari del teatre Bartrina. L'organització ha escollit aquest lema per expressar i transmetre coneixement, experiències i vivències que parlen de com actualment la societat afrontacanvis en diferents àmbits.

L'esdeveniment del dia 2 de juliolcomençarà a les 16:00 h de la tardai presenta un programa de xerrades amb vuit ponents de renom, amb un conductor del programa i una actuació musical.

Les ponències són de temàtiques molt diferents: Silvia Congost (emprenedora en el món de la psicologia, referent nacional en autoestima i dependència), Long Li Xue (Influencer que lluita contra el ciberassetjament, presentador del canal Twitch d'Eufòria TV3), Karim Sabni (expert en moviments migratoris a la frontera sud), Laia Estorach (directora global de Recursos Humans a Reckitt), Beatrice Bizot (escultora francesa establerta a Tarragona amb un recorregut internacional d'exposicions), Núria Amigó (investigadora, doctora en física i CEO de Biosfer Teslab, SL.), Carlos Cuffí (enginyer, consultor i director de l'Observatori Nacional 5G) i Òscar Saladié (doctor en geografia, professor i investigador del desenvolupament sostenible).

L'acte serà conduït per Joel Reche (periodista i presentador de Canal Reus) i hi haurà l'actuació musical del Grup Moira.

El programa es pot consultaraquí.

tracking