Diari Més

Societat

Unes 170 persones participen en les visites teatralitzades del passeig de la Boca de la Mina

Membres de dotze entitats han gaudit de les sessions programades que s'han fet del 17 de gener al 26 de maig

Les entitats que  an participat formen part del Consell Municipal de la Discapacitat.

Unes 170 persones participen en les visites teatralitzades del passeig de la Boca de la MinaAjuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unes 170 persones, membres de 12 entitats que formen part del Consell Municipal de la Discapacitat, un òrgan sectorial de participació coordinat per la Regidoria de Benestar Social, han assistit a les rutes teatralitzades del passeig de la Boca de la Mina entre el 17 de gener i el 26 de maig.

En concret, s'han programat rutes culturals i rutes de l'aigua, organitzades per l'Ajuntament de Reus a través de l'empresa Ans Educació en el marc del projecte de Millora i recuperació del passeig de la Boca de la Mina.

Les rutes també han servit per consolidar un ambient de convivència entre els membres de cadascuna de les entitats que hi han participat.

A més, cal recordar que des del moment inicial de validació del projecte de remodelació d'aquest espai, el Consell municipal de la Discapacitat va tenir un paper important a través de la Comissió d'Accessibilitat i la Subcomissió de Pictogrames, que van fer les aportacions necessàries per aconseguir un espai inclusiu. Així, per exemple, són fruit d'aquest treball, l'existència d'un camí enrajolat, al costat del camí de sorra, que facilita la mobilitat de les cadires de rodes i de qualsevol persona amb dificultats per caminar, i la senyalització inclusiva, mitjançant pictogrames situats als tres punts d'accés i al llarg del passeig.

Per tot això, les entitats que han participat en les visites han fet una valoració positiva d'aquesta experiència.

tracking