Diari Més

Reus s'omple d'art electrònic amb l'exposició 'Orígens' i un màping

El Centre d'Art Cal Massó exposa un recull d'obres de la BEEP Collection sota el nom 'Orígens'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En el marc de la programació de 27è International Symposium on Electronic Art (ISEA), del que Barcelona n'és la seu, Reus acull a partir d'aquesta setmana una exposició d'obres d'art electrònic i digital de la Beep Collection, amb el nom Orígens, que té l'objectiu de potenciar la creació artística vinculada a la ciència i la tecnologia. És per això que el Centre d'Art Cal Massó acollirà, durant dos mesos, l'exposició Orígens i aquest cap de setmana es podrà veure un màping il·luminant la façana de la Casa Navàs. Pel que fa a l'exposició Orígens, es tracta d'una selecció d'obres que, després del seu itinerari per centres expositius de diversos llocs del món, s'ubica a Reus, la seva ciutat d'origen. Les obres que s'hi exposen són una mostra d'un estil que, tot i iniciar-se al voltant dels anys 90, encara es troba en una fase de gènesis.

És una exposició en la qual s'hi pot descobrir des d'una pantalla de televisió penjada en un pèndol, com és l'obra de Stefan Tiefengraber, TH-50PH10EK Wall, que busca representar la «imparable obsolescència de la tecnologia», fins a un xilòfon que converteix un recull de dades atmosfèriques en sons, que és l'obra de José Carlos Floréz anomenada Rain Beats, que ha rebut la beca de producció de la Fundació Privada Reddis.

Per altre costat, el màping que es reproduirà a la Casa Navàs es pot veure avui i demà, a partir de les 10.15 h. Es tracta d'una obra de la catalana Alba G. que transporta les característiques de l'interior del monument a la seva façana.

Ahir va ser el primer dia que es va reproduir el màping a la Casa Navàs.

Reus s'omple d'art electrònic amb l'exposició 'Orígens' i un màpingGerard Martí

Ahir va ser el primer dia que es va reproduir el màping a la Casa Navàs.

Reus s'omple d'art electrònic amb l'exposició 'Orígens' i un màpingGerard Martí

tracking