Diari Més

Fira

Rècord d'expositors en la mostra Velèctric de Reus

La plaça Llibertat s'omplirà de vehicles elèctrics i híbrids, els quals els visitants podran provar

La fira romandrà oberta fins dissabte de les 10.30 a 14 h. i de 18 a 21h..

Rècord d'expositors en la mostra Velèctric de ReusVelèctric

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sisena edició de la mostra del vehicle híbrid i elèctric, Velèctric, obrirà les portes aquesta tarda de les 17.30 a 21h a la plaça Llibertat de Reus. Demà dissabte, 28 de maig, a les 11 h. tindrà lloc l'acte oficial d'inauguració per part de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el regidor de Recursos Humans i Medi Ambient, Daniel Rubio. La fira romandrà oberta demà de les 10.30 a 14 h. i de 18 a 21h.. Enguany, la mostra compta amb un nombre rècord d'expositors confirmats, 18.

Velèctric ofereix als visitants la possibilitat de provar fins a 21 models de vehicles elèctrics i híbrids, a banda de motos bicicletes i patinets, i alhora informar-se sobre els seus avantatges.

Per fer el test drive caldrà fer una reserva prèvia a través de la pàgina web de Velèctric. També s'hi trobaran les principals novetats en bicicletes elèctriques, patinets elèctrics o qualsevol vehicle no contaminant.

La sisena edició d'aquesta mostra, organitzada per la regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient de l'Ajuntament de Reus, s'emmarca en les accions que desenvolupa l'Ajuntament i les empreses municipals per promoure la mobilitat sostenible a la ciutat.

tracking