Diari Més

Lleure

El Planet Reus Estiu ofereix 80 activitats d'oci i lleure per a joves d'entre 12 i 25 anys

Les inscripcions es podran fer a partir de dilluns 30 de maig online o de forma presencial a la Palma

Òscar Subirats, regidor de Salut i Ciutadania, després de la presentació del programa.

El Planet Reus Estiu ofereix 80 activitats d'oci i lleure per a joves d'entre 12 i 25 anysAjuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regidoria de Salut i Ciutadania de l'Ajuntament de Reus ha presentat aquest matí el Planet Reus Estiu 2022 que inclou una gran oferta d'activitats d'oci i lleure saludable per a joves des dels 12 als 25 anys, amb la voluntat que puguin gaudir d'activitats físiques, espais de socialització amb altres joves, formacions en temes de lleure i salut i sortides per gaudir de l'entorn. Les inscripcions es podran fer apartir del dilluns 30 de maig a les 16 horesa través del portal inscripcions.reus.cat o de forma presencial al Casal de Joves la Palma.

El programa té com a objectiu treballar en els espais d'oci i lleure dels joves per tal d'oferir a través de la comunitat una oferta saludable, divertida i de qualitat per a tothom; afavorint el desenvolupament d'habilitats i competències per a la vida a través de la participació dels joves en aquests espais.

El Planet Reus compta amb un total de 80 activitats que es programaran al llarg de tot el mes de juliol i les dues primeres setmanes d'agost. S'oferten1.500 places per a les activitats que s'agrupen segons la temàtica (cultural, formativa, noves tecnologies, esportives,...) o bé a la franja d'edat a qui van adreçades. En aquest sentit hi ha dues grans franges: de 12 a 17 anys i a partir de 18 anys. La majoria d'activitats són gratuïtes.

Es poden consultar totes les activitats al següent

ENLLAÇ

.

tracking