Diari Més

Oci

El dinosaures de Jurassic Park aterren a la Fira Centre

Fins els proper 30 de maig, els visitants gaudiran de diverses experiències immersives sobre la saga

La nova pel·licula de la saga s'estrenarà el proper

El dinosaures de Jurassic Park aterren a la Fira CentreCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fira Centre Comercial compta des d'aquest dimarts amb una experiència única per als apassionats per la saga Jurassic Park. Fins els proper 30 de maig, els visitants podran gaudir amb les diferents activitats 100% immersives de Jurassic WorldDominion Experience que s'han instal·lat a set espais diferenciats.

Els assistents es trobaran en primer lloc serà una projecció 360º del pròleg de Jurassic World: Dominion, l'última pel·lícula de la saga que s'estrenarà als cinemes el proper 9 de juny. Després es podran posar a la pell de Beta, la filla de Blue, un dels dinosaures nous d'aquesta nova entrega cinematogràfica a través d'un joc creat amb Leap Motion on hauran d'escapar de les trampes i obstacles que es trobin pel camí inspirat en alguns dels escenaris del film.

Els visitants continuaran el seu recorregut amb una experiència de realitat virtual en la que podran sobrevolar en helicòpter la ciutat de Malta, una de les localitzacions de la pel·lícula. Finalment accediran a una sala amb butaques de cinema on podran gaudir de la projecció d'un clip exclusiu de la pel·lícula.

Durant aquesta setmana a La Fira, els visitants també podran participar en un joc de preguntes sobre Jurassic World a la zona d'accés i immortalitzar l'experiència en un photocall amb la figura de Blue envoltat d'un entorn de pel·lícula i el Dino Trucker, un escenari que permetrà veure els dinosaures en diferents espais reals. Totes aquestes activitats es podran gaudir de dilluns a divendres de 17h a 21h; i els dissabtes i diumenges de 12h a 14h i de 17h a 21h.

tracking