Diari Més

Reconeixement

L'Escola Bressol Municipal El Marfull i la Prat de la Riba, premiades als Baldiri Reixac

El lliurament dels guardons es farà el pròxim dia 12 de juny en un acte a l'Espluga de Francolí

IMatge d'una activitat a l'EBM El Marfull.

L'Escola Bressol Municipal El Marfull i la Prat de la Riba, premiades als Baldiri ReixacCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Escola Bressol Municipal El Marfull ha guanyat un dels premis Baldiri Reixac 2022 atorgats per la Fundació Carulla pel projecte Jardins Artístics que s'ha començat aquest curs. El projecte es basa en acostar propostes musicals, teatrals, de dansa i expressió corporal als infants com una proposta més a l'estona que passen al jardí.

Els premis Baldiri tenen per objectiu reconèixer experiències d'aprenentatge en grup dins i fora de l'aula que corresponguin de forma innovadora i a través dels llenguatges artístics i creatius a les necessitats dels infants i joves i als reptes educatius actuals, d'una manera especial, aquells relacionats amb la gestió emocional, una necessitat més present provocada per la pandèmia.

Així doncs, l'Escola Bressol Municipal El Marfull ha guanyat en la categoria Premi Baldiri Experiències, a les millors experiències d'aprenentatge per fer front a l'emergència emocional sorgida per la covid-19 mitjançant llenguatges artístics.

D'altra banda, l'Escola Prat de la Riba de Reus ha obtingut un Premi Baldiri Escola - Arts i reptes socials, que reconeix a projectes educatius que treballen per donar una resposta transformadora i inclusiva als reptes socials des de les arts i la cultura.

La diversitat social, d'arrels, cultures i nivells socioeconòmics són el tret identitari de l'Escola Prat de la Riba. Han creat un «ecosistema educatiu», basat en la idea d'establir vincles i lligams entre els agents i entitats culturals de la ciutat i els alumnes del centre, enriquint el seu bagatge, i connectant amb espais del barri.

El lliurament dels guardons es farà el pròxim dia 12 de juny en un acte a l'Espluga de Francolí.

tracking