Diari Més

Societat

El Vermut de Reus viatja aquesta setmana a Madrid i a Palència

El viatge té com a objectiu donar a conèixer la ciutat i els seus atractius turístics, patrimonials i l'oferta comercial i gastronòmica

Imatge del Vermut de Reus present a «Las 12 horas del Vermut».

El Vermut de Reus viatja aquesta setmana a Madrid i a PalènciaAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regidoria de Promoció de Ciutat participa aquesta setmana en dues propostes promocionals, a través de la marca Vermut de Reus, per tal de donar a conèixer la ciutat i els seus atractius turístics, patrimonials i l'oferta comercial i gastronòmica, junt amb el Vermut de Reus. En aquest sentit, aquest dilluns 23 de maig tornarà a ser present a «Las 12 horas del Vermut», que se celebra a l'Hotel Intercontinental de Madrid, un acte en el qual el Vermut de Reus hi participa des de l'any 2018. Montserrat Caelles, regidora de Promoció de Ciutat, ha explicat que «aquest és un esdeveniment en el qual el vermut és el protagonista per excel·lència i és un punt de trobada entre els professionals de l'hostaleria, aficionats del vermut, mitjans de comunicació, distribuïdors, someliers, etc, i nosaltres, amb les nostres marques de vermut hi tenim un paper destacat».

El Vermut de Reus estarà present amb les 8 marques que hi formen part: Miró, Yzaguirre, Iris, Rofes, Cori, Olave, Fot-li i Or del Camp. D'altra banda, els dies 24 i 25 de maig el Vermut de Reus es promocionarà a la primera edició de «Vermut-ea»la primera Convenció Nacional al voltant del Vermut, que es realitzarà a l'Hotel Rey Sancho de Palència. L'acte acollirà més de 20 marques expositores, junt amb ponències com les de Juan Muñoz o d'altres campions nacionals de l'aperitiu i gintònic.

Durant el 25 de maig es portarà a terme el Concurs Regional de Cocteleria classificatori pel campionat nacional. A les dues accions, els visitants podran degustar les 8 marques de Vermut de Reus, conèixer la seva història i orígens i descobrir les activitats i experiències enoturístiques que es poden gaudir a la ciutat relacionades amb el Vermut, que fan que Reus esdevingui la capital del Vermut.

tracking