Diari Més

Successos

Nova matinada de crema de contenidors a Reus

Els bombers han hagut d'intervenir en set incendis a diversos indrets de la ciutat

Els bombers han estat tota la matinada fent sortides a causa de contenidors cremats.

Nova matinada de crema de contenidors a ReusTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat han rebut vuit avisos durant aquesta matinada a causa de la crema de set contenidors, arbres i matolls a Reus. El primer dels avisos es va rebre a les 23.34 h. per alertar d'un incendi en un dels contenidors del carrer Balmes que va afectar a un vehicle pròxim.

Des de les 6 h. i fins les 8 h., el servei dels bombers ha rebut una trucada rere l'altre, de forma molt seguida. A les 6.37 h. van ser informats de la crema d'un contenidor al carrer Closa de Mestres, al barri del Carrilet. A les 6.42 h. van rebre una altra alerta per la crema d'un arbre i dos contenidors desplaçats a la plaça Baluard. A les 6.47 h. es va informar de l'incendi d'un contenidor al carrer del Roig i de dos més al carrer Doctor Robert, on també hi hauria un tercer contenidor afectat.

A les 7.15 h. els bombers també han rebut l'alerta de l'incendi en un contenidor al carrer Balmes que s'ha cremat completament. A les 8.16 s'ha cremat un altre contenidor a l'avinguda de Pere el Cerimoniós. L'últim dels avisos d'aquest matí als bombers ha estat per l'incendi d'uns matolls al carrer de Maria Aurèlia Capmany que, segons els bombers, no es pot assegurar que guardi relació amb els altres incendis

tracking